Koozie

Vanaf eind februari 2023 is Kindcentrum Sterrebos een samenwerking aangegaan met Koozie dagbesteding. Concreet betekent dit dat de dagbesteding van Koozie plaatsvindt in het gebouw van Kindcentrum Sterrebos.   
  
Koozie is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en/of met afstand tot de arbeidsmarkt. De werkzaamheden zijn afgestemd op de talenten en wensen van de deelnemer. Vanuit het uitgangspunt: Iedereen verdient een plek in de maatschappij.   
 Koozie is uitdagend, leerzaam, kleinschalig, zinvol en gezellig voor de deelnemers.   
  
Kindcentrum Sterrebos en Koozie streven er naar om de deelnemers van Koozie een werkplek aan te bieden binnen het Kindcentrum. Zij helpen en ondersteunen de gebruikers van Kindcentrum Sterrebos (AVEM peuterwerk en opvang, basisschool Sterrebos) met verschillende activiteiten zoals het fruit schillen, de keuken bijhouden, koffie en thee schenken, meehelpen om de school te versieren in een bepaald thema, het versnipperen van gegevens, meehelpen met surveilleren, computerles geven aan de jonge kinderen, op woensdag maken ze verse soep voor de teamleden, en nog veel meer activiteiten. 
Kortom ze draaien als volwaardig lid van team Kindcentrum Sterrebos mee. Door samen te werken versterken de deelnemer en kind elkaar in hun ontwikkeling. Samenwerken is de kracht!  

 

Via deze link komt u op de website van Koozie

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren